Cremeren

Dierenbegraafplaats Vennenberg maakt het ook mogelijk om uw huisdier te laten cremeren. Als uw huisdier sterft kunt u telefonisch contact met ons opnemen om uw wensen te bespreken. Zo kunnen wij uw huisdier ophalen bij uw dierenarts en naar het crematorium brengen. Maar ook is het mogelijk dat u uw huisdier zelf bij ons brengt. U krijgt dan de gelegenheid om rustig afscheid te nemen in onze ontvangstruimte.

De crematie

Vervolgens brengen wij uw huisdier naar een dichtbij gelegen dierencrematorium. U heeft de keuze om uw huisdier individueel te laten cremeren, of met meerdere huisdieren tegelijkertijd. Bij een individuele crematie krijgt u binnen enkele dagen de as van uw huisdier weer terug. Dit is bij een crematie met meerdere huisdieren tegelijkertijd niet mogelijk.

Urn of sieraad

Wanneer u kiest voor individuele crematie krijgt u binnen enkele dagen de as van uw huisdier terug. Vervolgens kunt u een mooie urn uitzoeken, of een sieraad waarin de as wordt verwerkt. Ook is het mogelijk om de as van uw huisdier uit te strooien op het speciaal hiervoor ingerichte strooiveld op onze begraafplaats.

As verstrooien

Op onze dierenbegraafplaats is een speciaal veld ingericht als strooiveld. Het strooiveld ligt tussen de velden met de begraven huisdieren. Op dit strooiveld kan zowel de as van een overleden huisdier als de as van een overleden persoon verstrooid worden.

Tarieven en meer informatie

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden en tarieven? Neemt u dan gerust contact met ons op.