Open dag 9 juni: komt u ook?

Op zaterdag 9 juni organiseren wij een open dag ter ere van ons 25-jarig bestaan. Wilt u meer weten over onze begraafplaats speciaal voor dieren, of gewoon eens een kijkje nemen? U bent van harte welkom tussen 10:00 en 16:00 uur!

Tijdens de open dag kunt u de begraafplaats, het strooiveld en de ontvangstruimte bekijken. Net als de grafmonumenten, manden en kisten speciaal voor honden, katten, cavia’s of vogels. De familie Hulsman is de gehele dag aanwezig om uw vragen te beantwoorden en u meer te vertellen over deze bijzondere begraafplaats.

Wandelroute over begraafplaats

Speciaal voor de open dag is er een wandeling uitgezet op de begraafplaats. Tijdens deze wandeling krijgt u een indruk van de werkzaamheden en historie van de begraafplaats. Zo staan er materialen zoals manden en kisten uitgesteld op de route, net als borden met informatie en foto’s van de begraafplaats toen en nu. Ook is er een interactief gedeelte, wat de route ook voor kinderen leuk maakt om te volgen.

Koffie en thee

U bent van harte welkom aan de Kortersweg 4 in Dalfsen waar we u verwelkomen met koffie en thee. Natuurlijk is uw huisdier zoals altijd ook welkom. Wilt u op de hoogte blijven van het laatse nieuws over de open dag? Volgt u dan onze Facebookpagina.