Reviews

Op deze pagina vindt u alle reviews over dierenbegraafplaats Vennenberg. Wilt u ook een review kwijt? Dan kunt u gebruik maken van het formulier. We stellen dit zeer op prijs.

Bekijk de reviews

Lees hier al onze reviews:

José - 21 oktober, 2019

Je word op een liefdevolle manier ontvangen door familie Hulsman. Ze laten je volledig vrij in hoe jij afscheid neemt van jouw huisdier. Alles is keurig netjes op de Vennenberg.

Sonja - 28 augustus, 2019

Afgelopen zaterdag hebben we onze lieve hond Kyran begraven op de Vennenberg. Hij ligt nu samen met onze 10 jaar geleden lieve hond Ivo in zijn grafje. Wij zijn erg tevreden over de warmte en professionaliteit van het personeel van de Vennenberg. Ze maken de zo zware dag van het begraven van je dier iets dragelijker. Ik kan dit bedrijf aan iedereen die van zijn dier houdt erg aanbevelen.

Arjen en Joyce - 14 mei, 2019

Gisteren bezochten mijn vrouw en ik ‘bij toeval’ de ‘Vennenberg’. Heel erg mooi. Een oase van rust. Keurig verzorgd. Vriendelijke regelingen en vriendelijke tarieven. Onze complimenten. Arjen en Joyce.

Fam. R Doldersum - 14 december, 2018

Zeer lieve mensen die met respect met ons verdriet omgaan. De begraafplaats ziet er altijd zeer verzorgd uit en in de zomer staat het veld altijd vol met zomerbloemen.

René Verhaaff - 9 juni, 2018

Mijn huisdier ligt op een mooie Plek begraven, een mooier Afscheid kan je niet bedenken Alle lof voor Fam Hulsman

Melanie - 27 april, 2018

In korte tijd (helaas) 2 keer een beroep moeten doen op Jefrem, Hein en Marietje. Afgelopen maandag ons Cavaliertje Daisy laten begraven. ‘S ochtends gebeld en we konden dezelfde avond nog terecht. Er werd alle tijd voor ons genomen, we werden overal bij betrokken en er werd ons echt een luisterend oor geboden. Bijzondere mensen en een bijzondere plek op een mooie, rustgevende locatie. Bedankt!

Fam. Raateland - 14 april, 2018

Fam. Hulsman heeft het ons mogelijk gemaakt om op een waardige manier afscheid te nemen van onze Sjors. Onze dank is groot.

Jan - 18 januari, 2018

Agelopen voorjaar mijn vogel begraven bij Vennenberg. Zij leefde erg met mij mee en hebben ervoor gezorgd dat ik op een goede manier afscheid kon nemen. Blij dat mijn beestje hier zijn laatste rustplaats heeft gevonden.

Familie Otter - 24 juli, 2017

Afgelopen vrijdag onze Jesper daar begraven. Van begin tot eind een goed gevoel ondanks deze trieste dag. Hij ligt daar mooi en vredig tussen een hele hoop andere dieren. We zijn zeer goed opgevangen en uitermate netjes behandeld door de familie Hulsman.

Familie Bas - 22 mei, 2017

Het ziet er heel mooi uit goed verzorgd en de eigenaren zijn heel vriendelijk en behulpzaam

Fam.Feijth Kampen - 20 maart, 2017

Geweldig mooie plek om je dier te begraven. Zeer goed onderhouden park en aardige beheerder’s goede begeleiding .

Familie Van Leussen - 17 januari, 2017

Mooie rustplaats voor inmiddels drie vriendjes. De locatie is prachtig en de begraafplaats wordt goed onderhouden. Wij hebben het ook heel fijn ervaren dat de beheerders er voor ons waren toen wij zo verdrietig waren omdat wij onze hond moesten laten inslapen.

Marcel - 24 december, 2016

Mooi en goed onderhouden begraafplaats.

Anton - 24 december, 2016

Erg mooie goed onderhouden begraafplaats. Vriendelijke behulpzame mensen. Vrij om het grafje zo in te richten als jezelf wilt.

Fam. M van Dijk Kampen - 13 december, 2016

Onze hondjes Lady en Sandy zijn op een mooie manier begraven op een heel fijne plek. De dierenbegraafplaats is heel goed te bereiken en wij komen dan ook een paar keer per jaar naar het grafje kijken,die overigens zeer goed door de beheerder onderhouden wordt. Zo kunnen we onze schatjes steeds komen herdenken. Bedankt Fam. Hulsman voor de goede zorgen.

Marietje - 4 december, 2016

Het ziet er goed uit!